Официалният сайт на CEV представи персонално първо Пловдив като един

...
Официалният сайт на CEV представи персонално първо Пловдив като един
Коментари Харесай

CEV представи първо Пловдив

Официалният уебсайт на CEV показа персонално първо Пловдив като един от домакините на европейското състезание за дами през август и септември. В материала за най-стария град на континента се споделя за новата зала " Колодрума ", приключена през 2015 година. Специално внимание CEV обръща на ангажираността на община Пловдив при организацията на надпреварата.

" Градът е отечество на емблематичните български спортисти Христо Стоичков и Стефка Костадинова - написа още в представянето. - Освен това женският тим на Марица е нееднократен първенец на България и постоянен участник в Шампионската лига. "

CEV цитира и думите на президента Любо Ганев, който чака голям интерес у почитатели и медии към шампионата. " Турнирът е голяма опция за Пловдив да се популяризира посредством спорта - разяснява именитият волейболист. - Всички се надяваме, че до лятото пандемията от ковид ще бъде овладяна и чакаме ентусиасти от цяла Европа в Пловдив. Географското състояние на града е извънредно комфортно. Ще покажем най-хубавото допустимо гостолюбие на всички посетители на Пловдив. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР