Официалният претендент за световната титла по бокс при професионалистите в

...
Официалният претендент за световната титла по бокс при професионалистите в
Коментари Харесай

Кубрат Пулев очаква с нетърпение боя с Богдан Дину

Официалният кандидат за международната купа по бокс при експертите в тежка категория Кубрат Пулев с неспокойствие чака багра против румънеца Богдан Дину.

Мачът ще се състои на 23 март в зала " Хангара " в Коста Меса, Калифорния. В същата церемония ще се бие и по-малкия брат на Кобрата - Тервел, написа topsport.bg

``
реклама

" Развълнувам се, че ще се удрям в " Хангара " в главното събитие на гала-вечер, която ще бъде излъчена от " ЕСПН ". Продължавам по пътя към завоюването на международната купа в тежка категория ", Разполагам със страховит екип, който ме поддържа по-всякакъв метод, а самият аз съм съсредоточен върху това да си свърша работата на 23 март ", показа Кобрата.

От своя страна румънецът Дину също сподели възторг във връзка със събитието:

" Знам, че тази борба е огромна опция за мен да се изкача на върха в тежка категория. Щастлив съм, че ще се удрям в Съединените щати против в действителност топ боксьор. Когато печеля, ще бъда считан за топ кандидат ", сподели Дину.

Кубрат Пулев е наложителен кандидат за купата на международният първенец на ИТФ, Антъни Джошуа (Великобритания).

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР