Официалният представител на Infiniti - компанията Витоша Ауто, ще отговаря

...
Официалният представител на Infiniti - компанията Витоша Ауто, ще отговаря
Коментари Харесай

Нова компания ще представлява Alfa Romeo и Jeep в България

Официалният представител на Infiniti - компанията " Витоша Ауто ", ще дава отговор за дейноста на марките Alfa Romeo и Jeep в България. Промяната е в действие от началото на годината, като компанията към този момент работи с нови два марката, които са са част от концерна Fiat-Chrysler Automobiles.
Досега представител на Jeep у нас беше " Балканстар ", която държи провата и на Mitsubishi и Chrysler, а до преди няколко години беше и формален вносител на Mercedes-Benz. В същото време Alfa Romeo беше част от " Ауто Италия ", която съставлява още Fiat и Maserati. Самата " Ауто Италия " пък е благосъстоятелност на " Еврохолд ".
Както е известно, в края на март марката Infiniti напуща множеството пазари в Европа, включително и българския. Японският производител ще се концентрира върху Северна Америка и Китай, като остава и на някои пазари на Стария континент, като този в Русия, да вземем за пример. Сервизният център на Infiniti у нас ще продължи да работи, защото в него се обслужват и модели на други марки.


Новите клиенти на Alfa Romeo и Jeep, закупени от „ Витоша Ауто “, ще могат да се възползват от познатото от Infinitu 7-звездно обслужване, което е подчинено изцяло на потребностите на притежателя на автомобила. Компанията резервира предлагането на замесващ автомобил, както и останалите си услуги, измежду които е програмата Fair Play. Тя дава опция за назад изкупуване на актуалната кола на клиента на посочена от него пазарна цена.
„ Новия ни план с Alfa Romeo и Jeep в България е голямо предизвикателство за екипа на „ Витоша Ауто “ и ние го посрещаме с увереността и опита, който сме натрупали. Ентусиазирани сме от това ново начало, защото двете нови марки са митове и ние сме безпределно стимулирани да работим за тяхното бъдещо развиване, като предоставим обслужваме на клиенти в нашите дилърства по допустимо най-хубавия метод “, разяснява Владимир Еленков, шеф на „ Витоша Ауто “.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР