Официалният представител на Ford за България - Мото-Пфое, вече 19

...
Официалният представител на Ford за България - Мото-Пфое, вече 19
Коментари Харесай

Българският Индиана Джоунс получи Ford Custom за Перперикон

Официалният представител на Ford за България - " Мото-Пфое ", към този момент 19 години поддържа археологическите изследвания на проф. Николай Овчаров в скалния град Перперикон.

Това съдействие за поредна година способства за разкриването на този важен исторически обект в Източните Родопи.

Перперикон, в миналото прикрит в непристъпната гора, през днешния ден е един от най-важните културно-исторически обекти в България. Благодарение на напъните на проф. Овчаров и неговия екип, скалният град се трансформира в същинско международно знамение, посещавано от стотици хиляди туристи всяка година. Това достижение освен разпространява нашето културно завещание, само че и подтиква развиването на туризма в района.

С поддръжката на Ford Custom, проф. Овчаров и неговият екип не престават своята работа с убеденост и възторг. " Мото-Пфое " ще продължи да стои зад тях и да подкрепя всяка стъпка към разкриването на нови археологически чудеса. " Щастливи сме, че за 19-а поредна година заставаме зад огромните археологически разкопки и сме признателни, че българският Индиана Джоунс се доверява на колите на Ford ", показа Петя Табакова, бранд управител на Ford в " Мото-Пфое " при връчването на ключа на новия автомобил.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР