Официалният пиар на CocaCola, BILLA, Microsoft странно защо се оказа

...
Официалният пиар на CocaCola, BILLA, Microsoft странно защо се оказа
Коментари Харесай

CocaCola, BILLA, Microsoft ни учат как да правим кабинет, що за наглост?

Официалният пиар на CocaCola, BILLA, Microsoft необичайно за какво се оказа тв покровител обединението ПП-ДБ да брани нейните тези за какво не би трябвало да има постоянно държавно управление в България в Панорама. Вината не е на Българска национална телевизия, тя пита централите, оттова й дават представители. Ще създадем и значимото конкретизиране, че спецпратеникът на Доброто е и формален пиар на Vivacom, свързвана с съветската санкционна още от 2014 година банка ВТБ и съдействие с Движение за права и свободи.

В чието държавно управление " Орешарски ”, против което и демократичната общественост, и ГЕРБ стачкуваха, сегашният представител и съветник на ПП-ДБ беше шеф на кабинета на вицепремиер. Прости обстоятелства. Както и различен исторически миг: след триумфа на митингите, сегашните играчи, които не можели да намерят път един към различен Да, Бг, ДСБ и ГЕРБ направиха кабинет. Пък бяха същите хора със същите водачи...

Сега за битността на " информационен експерт ”, както беше показан пратеникът на ПП-ДБ и съветник на водещата от партиите в обединението за втори следващи ИЗГУБЕНИ избори.

Първото усещане, тъй като връзката по тв е над 80% невербална, е просто: когато човек носи старомодно сако, се постанова да сяда върху долния му край, с цел да не се гърчи в раменете, както се получи в Панорама на огромния специалист, а да стои право. Това е А и Б на явяването пред камера. А той позволява тази неточност за следващ път. Невероятно е човек, който учи другите по какъв начин да се държат в медиите, предизвиква на себе си да наподобява неугледно и антипиарски . Когато решението е толкоз просто и толкоз от дълго време международно известно.

Второто усещане: българският език има своите правила. Те са наложителни за всички , изключително пък за хора, които имат каквито и да било искания. Няма думи като " говоримЕ ” – има " приказваме ”, няма " стигнемЕ ” – има " стигнем ”, а повтаряемостта на потреблението на неверните разновидности, каквото наблюдавахме от пратеника на " умните и красивите ” приказва за неналичия във връзка с обикновената просветеност. Няма и дума " излезНаха ” – споделя се " излязоха ”.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР