Официалният канал на Porsche в YouTube добави 4-минутно видео в

...
Официалният канал на Porsche в YouTube добави 4-минутно видео в
Коментари Харесай

Porsche показа как прави най-специалните 911-ки

Официалният канал на Porsche в YouTube добави 4-минутно видео в което можем да забележим какъв тъкмо е процеса по сглобяването на Porsche 911 GT3 в самостоятелно определен цвят, наименуван Gold Bronze Metallic. Кадрите демонстрират моментът от сглобяването на рамата, до теста на колата на писта, където виждаме на какво е способна тя.
`Porsche

Колата е благосъстоятелност на състезателят Ле Кийн за който това е първото чисто ново Porsche, което не е спортен автомобил. Именно за това той желае да се спре на нещо в действителност особено. „ Исках да имам най-новото, съвременно 911, само че оцветено в типичен остарял цвят “, разкрива Кийн.
`Porsche

„ Казах на няколко индивида, че ще заложа на златистото. Хората смятаха, че е рисковата и в действителност това укрепи избора ми, желаех да видя по какъв начин тъкмо ще наподобява. “ Цветът е необикновен с бронзов нюанс, до момента в който при по-специфична светлина може да бъде сгрешен и със сиво.
`Porsche

Цветът е част от програмата Paint to Sample на Porsche, която разполага с над 100 утвърдени цвята за 911, Boxster и Cayman, както и над 50 цвята за Taycan, Cayenne, Panamera и Macan. Целият развой лишава 117 разнообразни стъпки, с цел да бъде напаравено специфичното 911, като през това време до колата се допират към 1500 индивида.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР