Официалният календар на Ботев за 2018 г. излезе от печат

...
Официалният календар на Ботев за 2018 г. излезе от печат
Коментари Харесай

Ботев пуска календара за 2018 г., изненадва феновете

Официалният календар на Ботев за 2018 година излезе от щемпел и ще бъде пуснат в продажба от 8 декември. Постерът, декориран със завоюваните през 2017-та Купа и Суперкупа на България, е на цена от 2 лева и ще се популяризира в клубния фен-магазин.

Освен, че ще могат да се снабдят с новия календар две седмици преди Коледа, последователите на Ботев ще имат опция да получат и подписи върху него от своите любимци, оповестява уеб сайтът на "канарчетата ".

Това ще се случи директно след дуела против "Етър " на 9 декември, когато футболистите и треньорския щаб ще бъдат разполагаем във фен-шопа за подписи и фотоси с почитателите, малко след последния съдийски сигнал.

В същото време, футболистите и спортно-техническият щаб посетиха централата на един от спонсорите на клуба - транспортна компания. След тренировката в четвъртък, предвождани от президента Ангел Палийски и изпълнителния шеф Иван Йотков, "жълто-черните " гостуваха в офисите на своя формален транспортьор.

Те бяха посрещнати от зам. шефа на компанията Ангел Стоянов, който поздрави тима и насочи благопожелание за дългогодишно съдействие сред двете страни. След това футболистите се срещнаха със чиновници на компанията и промотираха пред тях новия новия годишен календар.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР