Официалният анонс ще се състои на 12-ти юни. Xiaomi обяви, че

...
Официалният анонс ще се състои на 12-ти юни.
Xiaomi обяви, че
Коментари Харесай

Xiaomi 14 Civi излиза на световния пазар. Смартфоните Civi никога досега не са се продавали извън Китай

Официалният анонс ще се състои на 12-ти юни.

Xiaomi разгласи, че смарт телефонът Xiaomi 14 Civi ще направи своя световен дебют на 12-ти юни тази година. Досега серията Civi беше извънредна единствено за китайския пазар.

Въпреки че компанията към момента не е разкрила спецификациите, изтеклата неофициална информация сочи, че Civi 14 ще бъде усъвършенствана версия на неотдавна пуснатия в Китай Civi 4 Pro. Смартфонът ще се конкурира с OnePlus 12R и iQOO 12.

Очаква се Civi 14 да получи 6,55-инчов AMOLED екран с 1,5К резолюция и 120Hz периодичност на освежаване. Телефонът евентуално ще се базира на процесора Snapdragon 8s Gen 3, комбиниран с LPDDR5X RAM и UFS 4.0 флаш памет.

Камерата ще получи 50MP главен оптичен датчик, камера със същата резолюция и ултраширокоъгълен обектив с 12MP датчик. Предната камера ще получи 32MP датчик.

Телефонът ще се зарежда от акумулаторна батерия с потенциал 4700 mAh и поддръжка на 67W бързо зареждане. Операционната система ще бъде HyperOS на Xiaomi.

Всъщност това е и едно от първите излизания на фирмената мобилна операционна система HyperOS на Xiaomi отвън Китай. HyperOS е нова обвивка на Xiaomi, която радва обществеността с доста нови функционалности и усъвършенствания: по-чист, по-минималистичен и подсъзнателен интерфейс, по-перфектен спрямо MIUI, система за разработка, нови принадлежности и основани на AI функционалности, които приспособяват устройството към актуалните трендове.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР