Официалните оферти за закупуването на Манчестър Юнайтед трябва да постъпят

...
Официалните оферти за закупуването на Манчестър Юнайтед трябва да постъпят
Коментари Харесай

Офертите за Манчестър Юнайтед трябва да постъпят през следващата седмица, очаква се сериозен интерес

Официалните предложения за закупуването на Манчестър Юнайтед би трябвало да постъпят през идващите една или две седмици, осведоми тази заран “Дейли Мейл ”. Очаква се множеството първични оферти да са на стойност към 4 милиарда паунда, а продажбата на клуба е провокирала сериозен интерес от страна на евентуални купувачи от Съединени американски щати, Близкия изток и Азия.
 Драматична победа на Манчестър Юнайтед ги изкачи до третото място, Каземиро бе изпъден Драматична победа на Манчестър Юнайтед ги изкачи до третото място, Каземиро бе изпъден
Все отново като любимец към този миг се счита английският милиардер Джим Ратклиф, притежател на химическия конгломерат Ineos. Целият развой по промяна на собствеността се управлява от американската капиталова банка “Рейн ”, която ръководеше продажбата на Челси.

Семейство Глейзър оповестиха Манчестър Юнайтед за продажба през ноември предходната година. Ведната по-късно цената на акциите на клуба потегли нагоре и сега те се правят оценка на към 3 милиарда паунда. Евентуален покупател нормално би очаквал да заплати към 25% повече при сходна договорка, което оправдава точно цена от към 4 милиарда.
 Играчите на Ман Юнайтед подготвени да одобряват Грийнууд назад, само че шефовете не престават да се двоумят Играчите на Ман Юнайтед подготвени да одобряват Грийнууд назад, само че шефовете не престават да се двоумят
“Семейство Глейзър се надяват на сума сред 6 и 8 милиарда, само че главните бизнеспоказатели не оправдават сходна договорка, изключително със забележителните финансови разноски, които са нужни в клуба, както и нов стадион или доста ободряване на “Олд Трафорд, ” декларира специалистът по футболни финанси Киърън Магуайър от университета в Ливърпул.

Още повече, че и досега клубът продължава да има задължения от към половин милиард, който американците считат да оставят като спомагателна тежест на новите притежатели.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР