Официални представители на Южна Корея и Япония съобщиха, че севернокорейският

...
Официални представители на Южна Корея и Япония съобщиха, че севернокорейският
Коментари Харесай

Ким Чен Ун е пристигнал в Русия за среща с Путин

Официални представители на Южна Корея и Япония оповестиха, че севернокорейският водач Ким Чен-ун е дошъл към този момент в Русия, написа " Нова телевизия ".

По-рано севернокорейската осведомителна организация популяризира фрагменти, на които се вижда по какъв начин Ким се качва на персоналния си трен в столицата Пхенян, а с него отпътува и делегация от високопоставени военни.

Предстоящата среща на севернокорейския водач с Владимир Путин ще се състои във Владивосток, в съветския Далечен изток.

Двамата ще беседват в околните дни, в това число във формат на четири очи, оповестиха от Кремъл, като прецизираха, че не са възнамерява конференция. Вашингтон и Сеул считат, че Путин желае да издейства от Пхенян по този начин нужните му оръжия за войната в Украйна.

„ Ще следим доста деликатно резултата от тази среща. Напомням и на двете страни, че всеки трансфер на оръжия от Северна Корея към Русия би бил в нарушаване на голям брой резолюции на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации. Ние, несъмнено, изрично прилагаме глобите си против организациите, които финансират военните старания на Русия. Ще продължим да прилагаме тези наказания и няма да се поколебаем да наложим нови такива на Северна Корея, в случай че това е належащо ”, съобщи Матю Милър, представител на Държавния департамент.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР