Официални представители на САЩ се срещнаха с представители на президента

...
Официални представители на САЩ се срещнаха с представители на президента
Коментари Харесай

САЩ загрижени за изборния процес във Венецуела, обмислят нови санкции

Официални представители на Съединени американски щати се срещнаха с представители на президента на Венецуела Николас Мадуро в Мексико тази седмица, с цел да изразят угриженост по отношение на изборния развой във Венецуела, каза в петък представител на Белия дом, представен от " Ройтерс ".

Тайната намира се организира с наближаването на крайния период 18 април за Съединените щати да решат дали да наложат още веднъж наказания на петролната промишленост на Венецуела в отговор на това, което Вашингтон вижда като неуспех на Мадуро да извърши уговорките си за  по-късно тази година.

Администрацията на Байдън даде обещание да възвърне петролните наказания ,, в случай че Мадуро не реализира прогрес в осъществяването на обещанията си за президентските избори на 28 юли.

Правителството му сложи огромни спънки пред присъединяване на опозицията, в това число забрани на водещия си претендент Мария Корина Мачадо

" Целта беше да изразим нашата угриженост по отношение на изборния развой във Венецуела ", сподели за срещата представител на Съвета за национална сигурност (NSC) на Белия дом.

Даниел Ериксън , старши шеф на Белия дом по въпросите на Западното полукълбо, управлява американската делегация в диалозите, които се организираха във вторник в Мексико Сити . Bloomberg News първи оповестиха за срещата.

Говорителят на NSC отхвърли да даде детайлности за полемиките , в това число дали участниците са говорили за наказания против члена на ОПЕК Венецуела или дали е реализиран някакъв прогрес или разликите са намалели.
 Мачадо прикани за интернационален напън върху Мадуро
Мачадо прикани за интернационален напън върху Мадуро

След като опозицията претърпя компликации при регистрацията на претендент за изборите във Венецуела
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР