Официалната статистика признава, че 1,5 милиона българи системно гладуват заради

...
Официалната статистика признава, че 1,5 милиона българи системно гладуват заради
Коментари Харесай

Страшен скандал с „Hell's Kitchen”! Източник от кухнята издаде потресаващи неща за предаването и шеф Виктор Ангелов!

Официалната статистика признава, че 1,5 милиона българи редовно гладуват поради безработица или обидно ниски приходи. Неофициалната, която евентуално е и по-искрена, спряга за гладуващи над 2 млн. нашенци. На този декор от кулинарното риалити „ Hell's kitchen” по Нова телевизия се изхвърлят на боклука тонове качествена и супер скъпа храна, възмутиха хора от екипа на предаването, твърди " Таблоид ", без да се базира на съответен източник.

При немотията, която тресе една трета от България, няма по какъв начин шоу да си разреши да похабява артикули, за които елементарният служащ и над два милиона пенсионери могат единствено да мечтаят, недоволстват анонимни чиновници под опасността от уволняване.

„ Решението е толкоз просто – храната, с която състезателите се упражняват в ефир, да се заделя и дава на обществени домове, да вземем за пример. Към кофите отпътуват калмари от 20 лв. килото и миди „ Сен Жак” от 80 лева за кг, до момента в който сънародниците ни лапат самун и зъби!”, ядосват се хората.

Според тях осъществяването на такова богоугодно начинание е законово уредено и това го прави елементарно за реализиране. „ Съществуват така наречен хранителни банки”, към които можем да отправим „ рестото” от цялата кулинарна вакханалия. Трябва единствено някой да се заеме. Защо бабите и дядовците в някой старешки дом един път в седмицата да не похапнат качествени морски блага, които костват повече от пенсиите им?”.

По думите им различен недостатък на риалитито е неприятната му организация. Продуцентите набират хора за аудитория в групи в обществените мрежи, като оферират по 15 лева за присъединяване. Дотук добре. Лошото е, че на всеки мераклия за лени пари му отива целият ден във висене.

„ Взе ни рейс към 13,00 ч., бяхме към 40 индивида. Повечето бяха възпитаници, студенти или безработни дами на по 40-50 години, които си запълват времето с гледане на шоу, за което даже им се заплаща. Интересното беше, че тези дами се познаваха, тъй като са ходили доста пъти на сходни мероприятия”, показа 21-годишната Даниела В., участвала на фотосите.

Когато рейсът дошъл в Нови хан, където се снима риалитито, почнал обзор на хората кой би трябвало да се преоблече, кого да го гримират и така нататък Така публиката прекарала в рейса три часа – от 13,30 до към 16,30 часа.

„ Много се чака и е изнервящо. Въобще не си заслужава нито 15-те лв., нито мръзненето. Организацията им куца. Бях фенка на „ Hell's kitchen”, само че се разочаровах, изключително откакто видях по какъв начин се хабят скъпи храни, към този момент не го гледам”, отсече Даниела.

Водещият началник Виктор Ангелов пък се държал много пренебрежително и даже не споделил „ здравейте” на запалянковците, които действително са част от предаването и тестват храната. Той минал край тях с гордо щръкнал нос. За да отбият номера, уредниците подхвърлили на феновете по един бургер, който, по думите им, не ставал за нищо. „ Беше ужасяващ, кюфтето беше прегоряло на въглен, а доматът имаше усет на пластмаса.

Цялото предаване е режисирано, сценаристката споделя кой какво да каже на публиката. Даже не чувахме какво приказват участниците и началник Ангелов. Беше в действителност „ Кухнята на Ада”! Не им изпитвам завист на участниците макар 100-те бона премия, която чака победителя”, заключи потресената Даниела.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР