Официалната презентация на мобилния телефон е обявена за 9-ти май

...
Официалната презентация на мобилния телефон е обявена за 9-ти май
Коментари Харесай

Публикуваха видео с разопаковането на POCO F5 Pro, на което се виждат техническите характеристики на смартфона

Официалната презентация на мобилния телефон е оповестена за 9-ти май тази година, само че не щеш ли няколко дни преди този момент в уеб пространството се появи видео с разопаковането на новия смарт телефон, на което се виждат техническите характерности на устройството.

Видеоклипът удостоверява, че новият модел ще бъде копие на смарт телефона Redmi K60, който дебютира в Китай в края на 2022 година Устройството във видеото е с черен цвят на корпуса, тройна камера, USB-C порт за зареждане и стерео високоговорители. POCO F5 Pro ще се предлага в комплект с калъф, кабел и зареждане.

Според клипа смарт телефонът POCO F5 Pro е оборудван с 6,67-инчов AMOLED екран с 2К резолюция и периодичност на освежаване на екрана 120 Hz. Телефонът се базира на системата върху чипа Snapdragon 8+ Gen 1 с 64-битовите Qualcomm Kryo процесорни ядра с тактова периодичност до 3,2 GHz и интегрирания графичен ускорител Qualcomm Adreno.

Основната камера е тройна с резолюция на главния оптичен датчик 64 МР, който предлага оптична стабилизация на изображението. Той е допълнен с 8 МР и 2 МР фотосензори. Разделителната дарба на предната камера е 16 МР.

Захранването се реализира от акумулаторна батерия с потенциал 5160 mAh с бързо 67 W жично и 30 W безжично зареждане.

В Китай този смарт телефон се продава за към $360, само че не се знае каква ще е цената на световната версия.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР