Официалната документация все още не е представена на обществото от

...
Официалната документация все още не е представена на обществото от
Коментари Харесай

Харизанов каза как Спецов и митниците за 2 секунди може да разнищят скандала с машините, но се спотайват

Официалната документи към момента не е показана на обществото от всички, които се бореха за бистрота и имат властта да опрозрачат този развой, и към този момент намирисва на хитрина Скандалната обстановка към броя на машините за изборите може да се реши за две секунди. Това мнение изрече в предаването " Пресечна точка " по Нова телевизия политическият анализатор Георги Харизанов.

" Извън занимателната гимнастика с числата, сякаш този път ентусиазмът в служебното държавно управление липсва. Сутринта вярно госпожа Нинова уточни отговорността към Спецов и митниците, тъй като там може да се види какъв брой машини са влезнали и по кое време. Да се извадят пратеническите заявления какъв брой машини са влезнали, а след това ще ги търсим къде са.

Вярно ли е, че има много високо количество импортирани флаш памети? Когато институциите никакви ги няма и ДАНС отговоря на ЦИК и им споделя - питайте прокуратурата, нови степени на идиотизъм към този момент се доближават. Така остава чувството за някакви измами ", уточни той.

По думите му, уличните клюки са най-различни. " Но в последна сметка това, което е значимо, е, че формалната документи към момента не е налична, не е показана на обществото от всички, които се бореха за бистрота и имат властта да опрозрачат този развой, до момента в който продължава смяната.

Митниците да кажат, това е информация, която се ревизира за 2 секунди ", отсече Харизанов.

Политологът Любомир Стефанов изрази недоумението си по отношение на обстановката с машините за гласоподаване. " Нямат ли контракти? Не са ли конкретизирани кои машини и какъв брой са за аварийни елементи? Една институция сезира друга, тя пък някоя последваща. Вицоподобни неща, най-после ще си описваме смехории за тези избори ", съобщи той.

" Сигналът, който излъчваме към жителите, е, че още веднъж по остарял български бит некадърността се трансформира в лайт претекст. Някой някъде още веднъж нещо недоразбрал. И тъй като сме в такава обстановка, че конспирациите са блъснали тавана, ще си кажат хората - ами ето, още веднъж се прави някоя хитрина.

Самият факт, че има неразбории към машините, които щяха да решат операциите, внася подозрения. А админът ЦИК е в небрано лозе - финален схваща и се чуди на кой да трансферира топката ", сподели още Стефанов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР