Официалната автобиография на Димитър Бербатов вече е в книжарниците със

...
Официалната автобиография на Димитър Бербатов вече е в книжарниците със
Коментари Харесай

Автобиографията на Димитър Бербатов излиза с подкрепата на Fibank

 Димитър Бербатов показва автобиографията си в София
Официалната автобиография на Димитър Бербатов към този момент е в книжарниците със съдействието нa Fibank (Първа капиталова банка).

Премиерата на книгата се състоя на 10 ноември в Paradise Center София, където стотици почитатели на великия български футболист пристигнаха, с цел да видят своя кумир онлайн, да се снимат с него и да получат подпис с персонално обръщение върху книгата му.

В 500 страници футболистът e разказал както в никакъв случай до момента за върховете и спадовете, за проблемите и провокациите в живота си:

„ В тази книга има върхове и падения, триумфи и разочарования. Всичко, което ще прочетеш, написах с готовност да споделя с теб пътя си от дребните асфалтови стадиони до огромните международни игрища. Вижданията си за футбола, само че и за живота. Мнението си по разнообразни тематики и отговорите на много въпроси. Срещите си с забавни хора, със международни звезди и гениални футболисти. Сблъсъците си на терена и отвън него “, показа Димитър Бербатов по време на събитието.

Димитър Бербатов е голмайстор на националния тим на България за всички времена. Играл е в ЦСКА, „ Байер ” (Леверкузен), „ Тотнъм ”, „ Манчестър Юнайтед ”, „ Фулъм ”, „ Монако ” и други. Шампион е на Англия през 2009 година и 2011 година и е голмайстор на британската Висша лига за сезон 2010/2011 година

„ Димитър Бербатов е освен извънреден експерт, само че и необикновен човек с огромно сърце. Чрез своята фондация той оказва помощ на надарените български деца да развиват своя капацитет в областта на спорта, науката и изкуствата “, показа Ивайло Мутафчиев, главен акционер на Първа капиталова банка (ПИБ).
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР