Официална позиция на БСП няма. Проведох личен разговор с Таско

...
Официална позиция на БСП няма. Проведох личен разговор с Таско
Коментари Харесай

БСП: Работата на един народен представител е да пита


Официална позиция на Българска социалистическа партия няма. Проведох персонален диалог с Таско Ерменков, както и прочетох поста му от през вчерашния ден. В този пост има единствено въпроси. Това съобщи заместник-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев, във връзка със сигнала на ГЕРБ до прокуратурата поради депутата Таско Ерменков, че водата в столицата е „ отровна “, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Таско Ерменков ме увери, че е сезиран от чиновници на Столична Община и от Регионална инспекция за опазване на околната среда. Вчера разбрах, че ДАНС и полицията имат такива сигнали. Смятам, че работата на един депутат е да задава въпроси и да пита дали има някакви проблеми “, счита Кирил Добрев.

Според него точно поради повдигането на сходни въпроси се е схванало, че има проблеми със замърсяването на водата в Хасково и Първомай, което бе открито преди време.

Във връзка с желаната оставка на Ерменков като депутат, Кирил Добрев разяснява: „ Групата ще се събере на следващия ден и ще обсъдим. Всеки може да желае оставката на който си изиска. Живеем във свободна страна и всеки може да показва своето мнение “. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР