Официален старт на кампанията си даде и кандидат - президентската ...

Официален старт на кампанията си даде и кандидат - президентската

Лозан Панов: България не е бедна, но се краде безобразно

Официален старт на акцията си даде и претендент-президентската двойка Лозан Панов и Мария Касимова-Моасе, съобщи NOVA. Настоящият ръководител на Върховния касационен съд избра да отбележи началото на предизборната схватка пред скелето на детската болница.

Панов изясни, че изборът на мястото не е инцидентен и акцентира, че точно неналичието на специлиализирана болница за деца е знак за равнищата на корупция в страната.

Независимата претендент-президентстка двойка обяви, че има упоритости за смяна както в здравната, по този начин и в правосъдната система и очерта политическото разделяне като главен казус в страната.

" България страда от разделяне, образец за това е някогашният парламент и политическите сили в него. Сега имаме повече потребност да се обедим върху обща кауза. Благоденството на нашето общество и националния интерес са онази заварка, която би могла да ни сплоти. Следващата стъпка е да намериме индивидите, които да прегърнат тази концепция и да ни поведат. Ако зрелостта на едно общество се мери с внушенията към хората в неравностойно състояние, то постройката, която е зад нас е лакмус на нашата зрялост. България не е бедна страна, в България безобразно се краде и това обрича малки, огромни и още по-огромни деца на недостиг ", съобщи Лозан Панов.

Източник: fakti.bg