Официален портрет бе представен във Великобритания по повод 75-ия рожден

...
Официален портрет бе представен във Великобритания по повод 75-ия рожден
Коментари Харесай

Херцогинята на Корнуол навърши 75 г., представиха новия ѝ портрет -

Официален портрет бе показан във Англия във връзка 75-ия рожден ден на Камила, херцогиня на Корнуол, заяви ДПА.

Съпругата на престолонаследника принц Чарлз отбелязва през днешния ден значимата годишнина след натоварена седмица като почитан член на английското кралско семейство.

На портрета бъдещата кралица консорт седи до градинска маса на фона на цветя и растения, с чаша чай и купа с праскови пред себе си.

Херцогинята на Корнуол бе посетител редактор на броя на сп. " Кънтри лайф " и синът ѝ Том Паркър Боулс, който е кулинарен създател, написа трогателен текст за прасковите, които са съществена съставна част в обичаната мелба на майка му.

Портретът е сниман предишния месец в градините на Реймил, имение на Камила в Лакок, където се отглеждат праскови. Съпругата на принц Чарлз купи парцела, който е на 25 километра от Хайгроув, домът на принц Чарлз,, след развода си с Андрю Паркър Боулс в средата на 90-те години.

Тържеството за 75-ата годишнина на Камила ще е на вечеря в стеснен фамилен кръг, оповестиха от Кларънс хауз. Домакин ще е принц Чарлз, гостите ще вечерят в Хайгроув.

На празненството се чакат дъщерята на Камила Лора Лоупс, синът ѝ и по-младата ѝ сестра Анабел Елиът.
В изявление за " Дейли мейл " херцогинята на Корнуол показа, че е навлязла в света на обществените медии посредством ТикТок с помощта на внуците си, до момента в който принц Чарлз им чете книги.

Камила показва страдание, че фамилните събирания към масата за хранене към този момент са минало и в този момент всеки е съсредоточен главно върху електронното си устройство. " Семействата към този момент не сядат да се хранят дружно. Аз съм от остарялото потомство и преди време ние се хранехме дружно ".

Годишнината на Камила идва във време на поколенчески преход за монархията и за мястото на херцогинята на Корнуол в нея, отбелязва Асошиейтед прес. Членовете на кралското семейство одобряват нови функции с повече отговорности през последните години, до момента в който 96-годишната кралица Елизабет Втора продължава ръководството си.

Преди шест месеца, в изказване във връзка 70-ата годишнина от възкачването си на престола, кралица Елизабет Втора изрази " откровеното си предпочитание " Камила да бъде наричана " кралица консорт ", когато синът й принц Чарлз я наследи.

С тези думи Елизабет Втора даде безапелационен отговор на въпросите за статута на Камила, която в началото бе подценявана от феновете на починалата принцеса Даяна, първата брачна половинка на принц Чарлз.

Изявлението на кралицата бе значим миг от превръщането на Камила от " третия човек " в брака на Чарлз и Даяна в бъдеща кралица консорт. Навремето упреквана за разпадането на този брак, с течение на времето обществото я възприема все по-добре в годините, откакто се омъжи за принц Чарлз през 2005 година

Тя взе участие допълнително от 100 благотворителни организации и акции, дейни в необятен кръг от сфери - от поощряване на грамотността до поддръжка на жертви на домашно принуждение и хора, страдащи от остеопороза. Известна с тънкото си възприятие за комизъм, тя смекчава скования имидж на принц Чарлз и оказва помощ престолонаследникът да наподобява по-малко дистанциран и по-достъпен.

Камила изрази метода си към живота в кралското семейство по-рано тази седмица по време на банкет, спонсориран от списание " Олди ", в чест на рождения й ден.

Като жест към главната публика на изданието - възрастните хора, херцогинята означи, че е родена през 1947 година, когато Елизабет се дами за Филип, починалият й към този момент брачен партньор, херцог на Единбург. Тя го уважи и се ангажира да следва образеца му.

" Философията на херцога на Единбург беше ясна - гледай уважително, бъди деликатен, приказва по-малко, прави повече и си прави работата. Точно това считам да върша и аз ", сподели тя.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР