Офицер с 35 години опит, повечето от които в ,

...
Офицер с 35 години опит, повечето от които в ,
Коментари Харесай

Джон Баутчър е назначен за главен полицай на полицейската служба на Северна Ирландия

Офицер с 35 години опит, множеството от които в, той наследява Саймън Бърн на най-високата служба в PSNI.

след поредност от несъгласия, в това число огромно нарушаване на данните и противозаконното дисциплиниране на двама чиновници.

Моралът в силите доближи най-ниското си равнище, когато детайлности за 10 000 полицейски чиновници и чиновници бяха несъзнателно оповестени онлайн през август. < /p>

Безпрецедентното нарушаване на данните включваше фамилните имена, буквите, ранга или степента, местоработата и отделите на всички полицейски чиновници и чиновници.

По-късно потвърдиха, че описът е попаднал в ръцете на дисиденти ирландски републиканци, които не престават да нападат полицейски чиновници.

Г-н Бърн се извини за „ разрушаването в промишлен мащаб на данни, които са станали обществено притежание “, описвайки го като „ невиждана рецесия “.

Дни по-късно стана ясно, че от движещо се транспортно средство, друго нарушаване на данните.

Г-н Бърн към този момент беше под напън, когато арбитър от Върховния съд постанови, че двама младши офицери са били непозволено дисциплинарно осъдени.

Прочетете повече:
Анонимност за обвинени в полови закононарушения до покачване на обвиняване според новите закони на NI

Г-н арбитър Скофийлд сподели, че са били дисциплинарно осъдени за арест, осъществен по време на възпоменание за проблемите, с цел да успокои

Шин Фейн отхвърли да е заплашвал да отдръпна поддръжката си за полицейската работа за ареста, само че синдикалистите го дефинираха като „ политическа полиция “.

Номинираният първи министър, Мишел на Шин Фейн О'Нийл поздрави господин Бутчър за новата му роля.

Тя сподели в X (бивш Twitter): „ Пожелавам на Джон Бутчър назначението му като нов основен служител на реда.

„ Огромно идна работа за възобновяване на доверието в полицията с обществеността и чиновниците на PSNI. Фокусът би трябвало да бъде върху даването на ефикасна и ефикасна полицейска услуга, която работи и е представителна за всички в обществото. “

Г-н Бутчър, който е служил като краткотраен шеф служител на реда в продължение на един месец, е изправен пред доста провокации, изключително бюджета съкращения и морала на чиновниците.

Тъй като терористичната опасност към момента се счита за „ сериозна “ в Северна Ирландия, новата му работа се счита за една от най-трудните в полицията.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР