Офицер Давид Беков, който е родом от Видин, но от

...
Офицер Давид Беков, който е родом от Видин, но от
Коментари Харесай

Българин от полицията в Чикаго с Медал за доблест след масовото убийство на парада за 4 юли

Офицер Давид Беков, който е родом от Видин, само че от години живее и работи в Съединени американски щати, получи оценката на публична гала от началника на полицията в Хайланд Парк Лу Джогмен, оповестиха от Българо-американската полицейска асоциация (Б.А.П.А.) в Съединени американски щати.

Трагедията стана на 4 юли м.г., когато 21-годишният Робърт Кримо откри пукотевица от покрив на постройка по множеството, което наблюдаваше парада.

" Офицер Беков е съумял да локализира стрелеца и да популяризира местоположението му по радиото, до момента в който сега е оказвал животоспасяваща първа помощ на простреляна жертва. Давид Беков работи неуморно в продължение на 24 часа и след това стрелецът бе арестуван ", написаха още от асоциацията, която включва хора от български генезис, работещи в американските органи на реда. 

Давид Беков е родом от Видин. Преди да стане служител на реда, той е работил в продължение на 6 години като избавител и също по този начин е бил стажант в Шерифския Офис на Кук Каунти в щата Илинойс. Полицаят има бакалавърска степен по криминология и право.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР