Офисът на Териториалната дирекция на Националната агенция за приходите /НАП/

...
Офисът на Териториалната дирекция на Националната агенция за приходите /НАП/
Коментари Харесай

Над 169 млн. лева е внесла НАП - Ямбол през 2021 г. в републиканския бюджет

Офисът на Териториалната дирекция на Националната организация за приходите /НАП/ в Ямбол приключи 2021 година с импортирани в републиканския бюджет над 169 млн. лв., от които 65,8 млн. лв. налози и 62,4 млн. лв. осигуровки, заяви представителят на локалната работа Ваня Велева.

Резултатът е с близо 13 млн. лв. повече от предходната година. Най-голям е растежът в приходите от корпоративен налог - 24,5 %, което с 3 млн. лв. повече спрямо 2020 година Приходите от налога върху приходите на физическите лица са с растеж от 12,7 % - импортирани са 4 млн. лева повече. Данъчните доходи също са нарастнали с над 2 млн. лева по отношение на миналата година и през 2021 година доближават над 63 млн. лв.. При осигуровките растежът е 12 на 100, а това са 11 млн. лева повече. Чрез ПОС устройства, без такса, жителите на Ямбол са платили 9 млн. 336 хиляди лв..

От Национална агенция за приходите - Ямбол молят към всички жителите на региона да изискват касови бележки и да не престават да упражняват деен цивилен надзор върху комерсиалните обекти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР