Офисът на прокуратурата в Манхатън в понеделник ще се опита

...
Офисът на прокуратурата в Манхатън в понеделник ще се опита
Коментари Харесай

Прокурорите в Ню Йорк, Аризона се готвят да се справят със съдбата на заподозрения за убийството на хотел в Сохо

Офисът на прокуратурата в Манхатън в понеделник ще се опита да убеди арбитър от Аризона да изпрати кариерен нарушител назад в Голямата ябълка, с цел да бъде изправен пред обвинявания в ликвидиране бруталното ликвидиране на майка от Куинс в хотелска стая в Сохо - макар възраженията на прокурорите във Финикс.

Екстрадицията на 26-годишния Раад Алмансури, който също е изправен пред обвинявания в опит за ликвидиране в Аризона, се трансформира в политическа борба сред прокурорите на Ню Йорк и републиканския прокурор на окръг Марикопа.

След седмици правни разногласия решението ще бъде разисквано на чуване във Върховния съд във Финикс в понеделник следобяд, споделиха от Окръжната прокуратура пред The ​​Post.

Прокурорът на Maricopa Рейчъл Мичъл стреля първия залп предишния месец, откакто Алмансури беше задържан в Скотсдейл и упрекнат в похищение на кола на една жена и нахлуване на друга в локален Макдоналдс – сподели на кореспонденти, че не има вяра на окръжния прокурор на Манхатън Алвин Браг да държ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР