Офисът на НАП в Русе възстанови общо над 2,8 млн.

...
Офисът на НАП в Русе възстанови общо над 2,8 млн.
Коментари Харесай

НАП в Русе възстанови над 2,8 млн. лева надвнесен данък на повече от 4200 русенци

Офисът на Национална агенция за приходите в Русе възвърне общо над 2,8 млн. лв. надвнесен налог на повече от 4200 русенци, употребили разнообразни типове данъчни облекчения. Това заяви Лилия Тентениева, основен специалист в дирекция " Комуникации " в офиса на Национална агенция за приходите в крайдунавския град, съобщи Българска телеграфна агенция.

От приходната организация в Русе регистрират висок растеж на искащите да употребяват данъчните облекчения за деца и за деца с увреждания. 

От там припомнят, че който не е показал декларация пред работодателя, може да употребява данъчно облекчение за деца посредством подаване на годишна данъчна декларация, само че не по-късно от 30 април т.г., когато изтича крайният период на данъчната акция за оповестяване на приходите за предходната година и възнаграждение на дължимите налози. Сумите се възвръщат от приходната организация в период от месец след подаването на декларацията.

От приходното ведомство в крайдунавския град осведомят, че наложително изискване за прилагане на данъчни облекчения е лицата да нямат отговорности, подлежащи на наложително осъществяване все още на подаване на декларацията. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР