Офисът на г-жа Джеймс заведе дело срещу бившия президент, двамата

...
Офисът на г-жа Джеймс заведе дело срещу бившия президент, двамата
Коментари Харесай

Процесът за гражданска измама на Тръмп постави в светлината на прожекторите притежаваните от него недвижими имоти — ето какво научихме

Офисът на госпожа Джеймс заведе дело против някогашния президент, двамата му възрастни сина и ръководители на компания през септември 2022 година, публикувайки бомба 222- страница цивилен иск, в който се твърди, че господин Тръмп е надул чистото си положение, с цел да „ заблудят банките и хората от огромния щат Ню Йорк “.

Тя разказа множеството „ заявления за финансово положение “, направени от някогашната му счетоводна компания Mazars за съвсем всички шатри парцели на господин Тръмп като „ пресилени, мощно повишени, обективно погрешни и затова лъжливи и противозаконни “.

Искът следва тригодишно гражданско следствие на минимум 23 от неговите парцели и активи, като офисът на госпожа Джеймс откри, че минимум 11 от годишните финансови доклади на господин Тръмп включват повече от 200 подправени и подвеждащи оценки на активи.

И по този начин, какво повече научихме за притежаваните от господин Тръмп недвижими парцели по време на процеса? Имаше доста цифри, до момента в който юристът на основния прокурор излагаше своя случай, и доста хипер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР