Офис сграда на Canary Wharf, която миналата година беше обявена

...
Офис сграда на Canary Wharf, която миналата година беше обявена
Коментари Харесай

Офисът на Canary Wharf получава 60% удар при продажба в затруднено положение

Офис постройка на Canary Wharf, която предходната година беше оповестена за несъстоятелна, ще бъде продадена с 60% отстъпка от последната си продажна цена, в символ на това какъв брой внезапно е цената на някои офиси в Лондон е спаднала.

5 Churchill Place, някогашен офис на Bear Stearns, благосъстоятелност на китайския вложител Cheung Kei Group, беше разгласен за продажба предходната година, откакто беше подложен под синдик от профсъюз от кредитори.

Menomadin Group на израелския предприемач Хаим Таиб се е съгласила да купи постройката за 110 милиона паунда, заяви React News първи, в продажба с посредничеството на Savills. Savills и получателите FTI отхвърлиха коментар. Menomadin Group не отговори незабавно на искане за коментар.

Сделката бележи една от най-големите проблематични продажби в Лондон до момента, защото високите лихви притискат вложителите в недвижими парцели в международен мащаб.

Cheung Kei Group, ръководена от хонконгския милиардер Чен Хонгтиан, купи постройката през 2017 година за £270 милиона...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР