OFFnews.bgКоментар на проф. Николай Слатински, :Казано е, когато не правиш

...
OFFnews.bgКоментар на проф. Николай Слатински, :Казано е, когато не правиш
Коментари Харесай

Проф. Николай Слатински: Крайните мерки са цената, която трябва да платим за невежествата, облечени с власт

OFFnews.bg

Коментар на проф. Николай Слатински,:

Казано е, когато не правиш преди да му е пристигнало времето каквото би трябвало, то когато му пристигна времето правиш три пъти повече от това, което би трябвало, а в случай че и когато му е пристигнало времето не правиш каквото би трябвало, то правиш със забавяне пет пъти повече, в сравнение с би трябвало!

В този смисъл има изгода от мудната, изостанала от процесите, дилетантска и несъответстваща реакция на властта - в този момент обстановката ще накара властта под паника, шеметно, истерично и с препускане във всички направления по едно и също време да предприеме драконовски ограничения!

Да, ще пресолят манджата, само че няма по какъв начин. Ще ни се вкиснат червата от нея. Но иначе към този момент не може.

Такива като мен от 10 години страдат словесно и обществено за новия СПИН в администрацията на всички равнища - Синдромът на Придобитата Институционална Некомпетентност!

Този СПИН се възпроизвежда на всички места, ние виждаме административна отпадналост и изтощение накъдето ни погледнат очите.

Сега този СПИН ни излиза през носа.

Затова да приемем умерено и с схващане крайните ограничения! Те са цената да си инсталираме сами, без Сорос и Путин, незнания, облечени с власт.

Проблемът не е сегашен, не е поради изключителните ограничения, не те са повода в този момент за безпокойствие, а че се стигна до тях и се стигна до тях като разследване от последните 10 години.

Ние би трябвало, съгласно моето остаряло и теглило схващане, не да се възмущаваме от изключителните ограничения, а да желаеме те да бъдат извършени по-бързо, по-професионално, по-твърдо и по-ефективно.

Когато човек се подхлъзва на ръба на пропастта заради нехайство на лидера на похода, не е толкоз значимо дали жестоко го дърпат за ръката, дали му крещят, дали го наскърбяват, че е непохватен, дали го презастраховат с несъразмерни старания - значимото е да го изтеглят на равното. Пък след това му мисли дали отново ще потегля на поход с този некадърен лидер...

Така е братя и сестри българи! За всичко си има цена, за всичко се заплаща. От нас, сестри и братя българи! Кой каквото прави на себе си го прави.

Затова да повикаме Неволята, да се напънем крепко, да си плюем на ръцете (не на петите) и да се активизираме като обединен организъм. Пък като се оправим с вируса, ще му мислим в точния момент и дори авансово, с цел да не ни идва акълът със забавяне.

Впрочем, на Запад също се туткат. Безумно ритат топка за някакви купи, назлъндисват се, само че като се опомнят, ще вършат нещата по най-хубавия метод.

Нека да не гледаме дали там бият негрите, дано да не викаме - но и там същото вършат.

Ние да си оправим държавицата - това в този момент е основното... И най-важното!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР