Офертите за посрещане на Нова година на българските хотели догониха

...
Офертите за посрещане на Нова година на българските хотели догониха
Коментари Харесай

На Нова година - по-скъпо у нас, отколкото в чужбина

Офертите за посрещане на Нова година на българските хотели догониха по цени тези в чужбина. Въпреки това свободни предложения в последниятден преди празника се намират мъчно.

Ако още не сте решили къде да изпратите 2017-а, остават 24 часа с цел да извършите своя избор. Разглеждайки обявите в интернет за празничната вечер попадаме на следното заглавие " Нова година в Кюстендил по-скъпо от Дубай ". Според една от офертите 7 нощувки със закуска в Дубай се оферират за 1367 лв., а 3 нощувки със закуски в Кюстендил костват 1374 лв.. Според туристическите организации и двете дестинации се радват на огромен интерес.

Кюстендил

Оказва се, че в случай че търсим места за празнуване на Нова година в чужбина в последния миг, най-често желанието ни няма да се увенчае с триумф, тъй като съвсем на всички места местата към този момент са заети, а самолетите към този момент са тръгнали.
" За Дубай в последния миг допустимо ли е да се направи резервация или не? "

" Значи при нас няма по какъв начин да се направи резервация, тъй като нашите места са запълнени към този момент за Дубай. При нас за Дубай всичко е запълнено. Имаме за Испания, самолетът потегля сутринта. "
Оферти за екзотичната дестинанация има, само че те са за след няколко месеца, а в случай че резервираме към днешна дата, даже има понижение. Какви обаче са цените на офертите за празника у нас.

Сега решаваме да се обадим в един от най-луксозните хотели в Кюстендил, с цел да проверим въпреки всичко в действителност ли почивката в Кюстендил е по-скъпа от тази в Дубай.
" Добър ден! Искам да ви попитам, имате ли свободни места за тази Нова година. "

" Сега? Не. Нищо. "

" Може да не са в най-скъпите стаи. "

" Нищо нямаме, госпожо. Продадохме ги още от октомври. "

" Каква е цената за двама в Новогодишната нощ при вас? "

" Имахме двудневни и тридневни пакети, като цената за два дни е с всичко, за двете нощувки в по-евтината стая за двама е 948 лв.. А в по-скъпата - три нощувки 1056. Делуксът е 1020 за две нощувки и 1152 - за три. "
Сега ще проверим да ли в последния миг са останали свободни места в малко по-евтините хотели. Обаждаме се на хотел във Велинград.
" Има ли свободни места при вас за Новогодишната нощ? За 31-ви и 1-ви и 1-ви вечерта. "

" Нямаме нищо. "
Оказва се, че без значение от цените, местата съвсем на всички места са свършили. Ако изпаднете в такава обстановка за посрещането на 2018-а има опция - може да изберете програмата на Българската национална телевизия. Там ви чака новогодишният концерт " Сцена под звездите ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР