Офертата на Mubadala Capital за 3 милиарда долара за Fortress

...
Офертата на Mubadala Capital за 3 милиарда долара за Fortress
Коментари Харесай

Сделката на Mubadala за 3 милиарда долара с Fortress премахва решаващо регулаторно препятствие в САЩ

Офертата на Mubadala Capital за 3 милиарда $ за Fortress Investment Group, мощен вложител на кредитните пазари с огромен залог върху железопътната инфраструктура на Съединени американски щати, преодоля доста регулаторно затруднение, откакто страните се съгласи на значими отстъпки.

Комитетът по задгранични вложения в Съединените щати утвърди продажбата на Fortress на мажоритарен дял в капитала на Mubadala, капиталовото поделение на държавния фонд на Абу Даби с съвсем 300 милиарда $ активи, споделиха трима души, осведомени по въпроса.

Разрешението идва, откакто Mubadala се съгласи да разреши на капиталовата група да се ангажира да съхранява данни и технологии в Съединени американски щати, в допълнение към по-ранно заричане да се откаже от ежедневния надзор над крепостта. Новата отстъпка идва, защото Вашингтон от ден на ден се концентрира върху отбраната на интелектуалната благосъстоятелност на Съединени американски щати, обхващайки програмен продукт за киберсигурност и логаритми за данни, означават източниците.

Получаването на о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР