Офертата е валидна до края на август Светлин Желев преди

...
Офертата е валидна до края на август Светлин Желев преди
Коментари Харесай

Yettel предлага LTE часовниците HUAWEI Watch 4 и Watch 4 Pro с 6 месеца без заплащане за използване на услугата multiSIM 

Офертата е годна до края на август

Светлин Желев преди 5 минути 6 Сподели

Най-четени

IT НовиниДаниел Десподов - 16:41 | 18.08.2023

Топлинният показател в Иран доближи 80°C, районът може да стане неприспособим за живеене

АвтомобилиИван Давидов - 0:45 | 18.08.2023

Тойота е в дълбока илюзия във връзка с ръчната скоростна кутия

КосмосСветлин Желев - 14:37 | 20.08.2023

Край на задачата: Руската „ Луна-25 “ се разруши в естествения сателит на Земята

Светлин Желевhttps://www.kaldata.com/Главен редактор

През най-ваканционния месец Yettel е подготвил двойна супер оферта за почитателите на смарт технологиите с деен начин на живот. Сега потребителите, които постоянно са подготвени да подобрят качеството си на живот, имат шанса да се снабдят с най-актуалния смарт часовник на HUAWEI в композиция със страхотната услуга на оператора multiSIM. С нея потребителите употребяват независимо своя LTE часовник за позвънявания и сърфиране в интернет без телефонът да е наоколо, и по този начин се любуват на съгласуваност и  ултимативна независимост на придвижването. До края на август всеки закупил смарт часовник HUAWEI Watch 4 или HUAWEI Watch 4 Pro и задействал услугата multiSIM получава опция да употребява услугата multiSIM от Yettel без възнаграждение за интервал от 6 месеца.

С услугата multiSIM потребителят употребява един мобилен номер на двете си смарт устройства, като черпи от минутите за диалози и MB интернет от своя тарифен проект. Това разрешава на всеки, който спортува, пазари или се забавлява, да остави телефона си у дома без да го мисли, само че да продължи да бъде обвързван с значимите неща през смарт часовника си. Екстремен спорт или лек джогинг, разходка, плаж, шопинг – потребителите могат да одобряват позвънявания, да слушат музика и да сърфират през смарт часовника си, без да се тормозят, че нямат място или свободни ръце за телефона или че могат да го изгубят или не помнят някъде.

HUAWEI Watch 4 и HUAWEI Watch 4 Pro бяха показани тази година и са настоящите устройства на марката в този клас. С тях HUAWEI затвърди желанието си да предизвиква физическото благоденствие посредством непрекъснато наблюдаване на здравето.

HUAWEI Watch 4 Pro LTE е направен от титаниева сплав и има керамичен заден похлупак. Моделът идва със кълбовиден 1,5-инчов LTPO AMOLED екран, ситуиран под особено сапфирено стъкло. Моделът разполага с варианти за е-поща и чат, и е съчетаем е с Android, iOS и EMUI смарт телефони. Има Bluetooth 5.2, GPS, NFC, високоговорител, както и режим за над 100 разнообразни тренировки в голям брой спортове. Идва с мониторинг на сърдечния темп TruSeenTM 5.0+, мониторинг на кислорода в кръвта и водоустойчивост 5ATM, което го прави подобаващ за свободно гмуркане. Според производителя, смарт часовникът може да издържи до 4 дни и половина с един заряд на батерията или цели 21 дни в режим на свръхдълъг живот на батерията.

Във разновидността с кожена каишка Watch 4 Pro LTE 48mm e на цена от 1099,99 лева в брой или на погашение за 45,99 лева на месец за две години. Вариантът на модела с титаниева каишка коства 1149,99 лева в брой или на погашение за 47,99 лева за две години. До края на август и двете версии могат да бъдат закупени с шест месеца прилагане на услугата multiSIM от Yettel без възнаграждение.

HUAWEI Watch 4 LTE е направен от неръждаема стомана и има заден похлупак от висок клас композитни нишки. Часовникът е екипиран с 3D стъклен 1,5-инчов AMOLED екран, интегриран със датчици като акселерометър, жироскоп, барометър, компас и може да мери телесна температура. Поддържа над 100 подготвителни режима и идва с мониторинг на сърдечния темп TruSeenTM 5.0+, мониторинг на кислорода в кръвта и водоустойчивост от 5ATM.  Според производителя, Watch 4 може да работи до 3 дни с един заряд на батерията, а в режим на свръхдълъг живот на батерията може да издържи цели 14 дни. HUAWEI Watch 4 LTE 46mm може да бъде закупен за 799,99 лева в брой или на погашение за 33,99 лева на месец за две години и до края на август идва с шест месеца прилагане на услугата multiSIM от Yettel без възнаграждение.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР