Офертата даде министър Каракачанов на парада по случай 140 години

...
Офертата даде министър Каракачанов на парада по случай 140 години
Коментари Харесай

Казармата ще дава предимство да станеш полицай

Офертата даде министър Каракачанов на парада по случай 140 години Военноморски сили

Този който е решил 9 месеца да се откъсне от среда, семейство, обучение и да се образова да пази страната за мен има повече съображение да претендира да работи в полиция, в служби за сигурност пред този, който избира да си пие бирата и да си кара студентски ергенски живот.

Това съобщи след парада по случай 140 години Военноморски сили във Варна военният министър Красимир Каракачанов. " Идеята за доброволна военна работа е остаряла концепция, законът е подготвен, минал е през всички равнища в МО и би трябвало да бъде импортиран в Народното събрание. Там се планува хората, които желаят да получат доброволна подготовка, да сепобучават на три стадия - 3, 6 и 9 месеца, след което ще бъдат зачислени в запаса. Докато получават тази подготовка те ще имат отбраната на закона, че работодателите няма да им нарушат кариерното развиване.

И на трите компании, подали предложения за патрулните кораби, ще им бъдат заложени въпроси и в случай че всичко върви обикновено до края на годината би трябвало да имаме подписан контракт с една от трите компании, които са взели участие в състезанието. Едната ебългарската компания „ Делфин ”, другата е немска и третата е италианска. Сега ще получат писмата, с цел да поправят офертите. Финансирането е с 820 млн.лева, без Данък добавена стойност, обезпечено, гласувано е от Народно събрание и е заложено в бюджета. Моята упоритост откогато съм станал министър на защитата е да се трансформира обществения статус в армията.виждате, че в две следващи години усилваме заплатите на служащите с 10%, по наши планове считаме да създадем това и в бюджет 2020, добави министърът.

Каракачанов сподели още, че планът да нови бронирани машини се работи, въпреки и постепенно. Командирът на флота, контраадмирал Кирил Михайлов, съобщи, че флотът ни ще търси минни ловци втора употреба. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР