Офанзивният полузащитник на Борусия Дортмунд Юлиан Бранд е искан от

...
Офанзивният полузащитник на Борусия Дортмунд Юлиан Бранд е искан от
Коментари Харесай

Арсенал и Нюкасъл влизат в битка за германски национал от Дортмунд

Офанзивният полузащитник на Борусия Дортмунд Юлиан Бранд е желан от британските Арсенал и Нюкасъл Юнайтед, оповестява The Mirror.

Тимът на Еди Хау видя от близко качествата на 27-годишният немски национал по време на двата мача им в Шампионската лига, като във вторник Бранд означи гол при триумфа на „ жълто-черните “ с 2:0. Арсенал също следи Бранд, макар че Дортмунд към този момент отхвърля да изслушва всевъзможни предложения за своя фуболист.

Миналото лято той подписа нов контракт до лятото на 2026-а година, само че това не попречи на тимовете от Висшата лига да продължат да го ухажват. Малко евентуално е обаче Дортмунд да се изкуши да продаде през януари.

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп също харесва качествата на крилото, което се причисли към остарелия му клуб от Байер Леверкузен през 2019-а година. Интересът на Клоп към Бранд датира още от 2017-а година, когато наставникът на „ алените “ обаче в последна сметка избра да докара Мохамед Салах.

През този сезон Бранд има 16 мача във всички шампионати, в които е отбелязал шест гола и е асистирал за още пет. Той бива оценен на към 40 милиона евро.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР