Офанзивният халф на ЦСКА-София Денис Давидов даде първото си интервю.

...
Офанзивният халф на ЦСКА-София Денис Давидов даде първото си интервю.
Коментари Харесай

Давидов: Ивелин Попов ми помагаше много, ЦСКА е голям клуб с големи амбиции

Офанзивният халф на ЦСКА-София Денис Давидов даде първото си изявление. Руснакът взе присъединяване в четирите контроли на отбора по време на подготовката и направи положително усещане с изявите си. Ето какво описа руснакът за кариерата си досега, първите усещания от новите му съотборници и неговите персонални упоритости с екипа на ЦСКА-София.
" Аз съм Денис Давидов. Роден съм в Москва. Започнах да упражнявам във ФК Москва. На 16 години прекосих в Спартак (Москва). Дебютирах в локалния хайлайф през 2013 година при треньора Валери Карпин в мач против Зенит. Що се отнася до националния тим. Там дебютира в мач против Казахстан, а отпред на Сборная беше Фабио Капело. Бях на 18 или 19 години. Това е фантазията на всяко дете и младеж. Но не е значимо да облечеш екипа на родината ти един път, а да се задържиш там за непрекъснато. Капело е страховит експерт, за мен беше огромна чест, че тъкмо той ми обърна внимание. Беше доста прелестно ", стартира руснакът пред клубната телевизия.

" Много неща за ЦСКА ми е разказвал Ивелин Попов. Много позитивни неща, в които се убедих самичък. ЦСКА е най-популярният клуб в България и за мен е чест да бъда тук. Още бях дребен, когато Ивелин ми помагаше доста. Ходих при него за препоръки, дължа му едно огромно благодаря. Ивелин е незабравим футболист. Както като футболист, по този начин и като персона, той е образец за младите. ЦСКА е огромен клуб с огромни упоритости. Всички се целим в едно - да станем първенци. Колективът е отличен, имаме добър тим. Преди всичко желаеме да се фокусираме мач за мач и всякога да излизаме единствено за победа. В Европа желаеме да стигнем по-напред и да влезем в групите. Ще дадем всичко от себе си, с цел да успеем ".

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР