Офанзивният халф на ЦСКА Греъм Кери бе награден за най-добър

...
Офанзивният халф на ЦСКА Греъм Кери бе награден за най-добър
Коментари Харесай

Греъм Кери получи награда след двете асистенции в дербито

Офанзивният халф на ЦСКА Греъм Кери бе награден за най-хубав състезател на осмия кръг на efbet Лига, откакто бе с съществена заслуга за извоюваната точка от “червените ” в дербито с Левски в неделя. Ирландският футболист се появи в игра на почивката на дуела при резултат 2:0 в интерес на “сините ” и направи две асистенции за крайното 2:2. Това му показване му донесе триумф в обичайна анкета със 7 гласа, пред Станислав Иванов (Левски) с 5, Евандро (ЦСКА) с 4 и Раул Албентоса (ЦСКА) с два гласа, съобщи кореспондент на БГНЕС.

“Радостен съм да взема тази премия от името на съотборниците си, с които се върнахме от едва начало на мача, с цел да стигнем до точката, въпреки и да сме разочаровани, че не спечелихме. Това бе добър мач за мен и се надявам, че в бъдеще ще получавам повече минути игра и ще мога да покажа на какво съм кадърен. В началото на сезона не правех задоволително, с цел да бъда титуляр, а също така сменихме тактиката и играехме с два уингбека, вместо с крила, което оказа помощ на тима да реализира положителни резултати в Лига Европа и шампионата ”, показа Кери след награждаването в Пресклуб България.

“През първото полувреме можех да обърна внимание на атмосферата и да ѝ се насладя, за мен беше наслаждение да видя нашите почитатели, които бяха страхотни, както постоянно. На почивката треньорът ми сподели да диря топката и постоянно да бъда положителен с нея, да сътворявам шансове за нападателите и да центрирам в наказателното поле. Това им сътвори много проблеми през второто полувреме. Успях да си свърша работа, по тази причина съм тук, с цел да асистирам за голове и да въвеждам голове ”, добави играчът на “армейците ”. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР