Офанзивният халф на Левски Джавад ел Джемили получи жълт картон

...
Офанзивният халф на Левски Джавад ел Джемили получи жълт картон
Коментари Харесай

Ел Джемили разочарова Ники Костов

Офанзивният халф на Левски Джавад ел Джемили получи жълт картон от спортно-техническия щаб на сините с представянето си в дербито против ЦСКА.

Роденият в Испания 21-годишен футболист остана на аварийна пейка съвсем до края на мача. Той се появи на терена в 87-ата минута и бе сменен малко по-късно.

Причина за това деяние на треньора Николай Костов станаха доста слабите му изяви и фактът, че след негови неточности потеглиха рискови набези на противника. Ел Джемили бе вкаран с концепцията да бъде усилена офанзивната мощност. Нищо от това обаче не се случи.

„ Нищо трагично не е станало… Той просто не беше подготвен да влезе. Грешка, от която можеше да загубим мача. В минути, в които имахме предимство “, разяснява сбито проблема Костов след дуела.

Ел Джемили обаче даде тип да се разбере, че станалото изобщо не е по-вкуса му. Той напусна навъсен терена на националния стадион. След това непосредствено си седна на мястото на скамейката.

Интересното е, че в предходните 11 турнирни дуела на Левски Джавад непроменяемо бе част от стартовата единайсеторка на сините. Вместо него против армейците обаче стартира Хасими Фадига. Французинът обаче не стори нещо кой знае какво.

С показаното против ЦСКА, както и с реакцията си на треньорското решение, Ел Джемили обаче може и да се задържи на пейката. Ситуацията за него ще стане още по-тежка, в случай че скоро някой всред Цунами и Велтон вземе български паспорт.

Очаква се развиване по този проблем да има в идващите дни. Тогава Николай Костов ще може да употребява в полузащитата и бразилецът Дарлан.

Джавад игра и в 6-те мача на сините в Лигата на конференциите, само че стартира единствено в 3 от тях.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР