Офанзивният футболист на - София Яник Вилдсхут е един от

...
Офанзивният футболист на - София Яник Вилдсхут е един от
Коментари Харесай

Вилдсхут: Никога досега не ми се е случвало да пропускам толкова много положения

Офанзивният футболист на - София Яник Вилдсхут е един от най-коментираните играчи през този сезон. Крилото към момента няма гол в шампионата, като самият той признава, че до момента не му се е случвало да пропуща толкоз доста. Вилдсхут даде изявление пред сътрудниците от “Мач Телеграф ”, а ето и някой от по-любопитните му отговори:
 Локо (Пд) посреща ЦСКА - София с доста проблеми Локо (Пд) посреща ЦСКА - София с доста проблеми
" Очаквам доста сложен мач против Локомотив (Пд). Чух, че последните две години играем мъчно и губим там. Но ги победихме за Купата и по тази причина излизаме с убеденост в силите си, а и трите точки са доста значими за нас и се надявам да ги вземем.

Мачовете против Славия ще са радикално разнообразни от тези за състезание. Осъзнавам какъв брой близо сме до финала и знам, че всеки от нас ще даде 100, даже 120% % от себе си в срещите с тях. Видяхме в пролетния дуел какъв брой мощен конкурент са, беше тежко да завоюва. Решаващо ще бъде да се борим дружно, като колектив, всеки да си извърши задачата и си мисля, че нашата класа е малко по-висока от тяхната, и се надявам да го покажем на терена. Като носители на трофея, всеки ни дебне и желае да ни открадне Купата.

За София като град и футбола като цяло, би било по-добре Левски да бъде наш противник на финала, най-много поради атмосферата по трибуните.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР