Офанзивната мощ на Белгия плаши много отбори и Тунис не

...
Офанзивната мощ на Белгия плаши много отбори и Тунис не
Коментари Харесай

“Червените дяволи” отново ще срещнат опълчение

Офанзивната мощност на Белгия плаши доста тимове и Тунис не прави изключение. Отборът на старши треньора Набил Маалул се защитаваше надълбоко в половината си и беше покрай точката против Англия, само че позволи гол в последната минута. Днес тунизийците надали ще подходят по друг метод, въпреки че равенството не ги устройва. За Белгия пък мачът на “Откритие Арена” в Москва е късмет още след втория кръг в групите да си обезпечат класиране на осминафиналите.

Селекционерът Роберто Мартинес ще заложи на същия състав, който започва при триумфа с 3:0 над Панама. Това значи, че Венсан Компания и Томас Вермален, които се възвръщат от травми, няма да играят и през днешния ден. Белгийците още веднъж ще са с трима в отбрана, а Тома Мюние и Яник Ферейра Караско ще имат виновната задача да уплътняват фланговете. В средата на терена Кевин де Бройне ще си партнира с Аксел Витсел, а Еден Азар и Дрис Мертенс, дружно с тарана Ромелу Лукаку, ще са в предни позиции.

За Тунис ще отсъства титулярният вратар Муез Хасен, който получи контузия против Англия. Вместо него ще играе Фарук Бен Мустафа. Единственият чист нападател пък ще е Уахби Хазри. В лагера на “картагенските орли” се надяват да поднесат изненада и да завържат интригата в група “G”, в която огромните любимци бяха ясни още след тегленето на жребия.

Рефер на срещата ще е сърбинът Милорад Мажич.

Мондиал 2018, група “G”:

БЕЛГИЯ - ТУНИС

Вероятни сформира:

БЕЛГИЯ (3-4-2-1): Куртоа; Алдервейрелд, Боята, Вертонген; Мюние, Де Бройне, Витсел, Караско; Мертенс, Е. Азар; Лукаку
Селекционер: Р. Мартинес
ТУНИС (4-1-4-1): Бен Мустафа; Брон, С. Бен Юсеф, Мериа, Маалул; Схири; Ф. Бен Юсеф, Саси, Бадри, Слити; Хазри
Селекционер: Н. Маалул

СЪДИЯ: Жаир Маруфо (САЩ)
СТАДИОН: “Откритие Арена”, Москва ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК! ГЛАСУВАЙ ЗА ИГРАЧ НА МАЧА!
ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ТУК! Мондиал 2018 2 кръг, събота 23 юни  Белгия 15:00предстои  Тунис
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР