Оф, дойде и тук тая мода, с едро накъсаната салата.

...
Оф, дойде и тук тая мода, с едро накъсаната салата.
Коментари Харесай

Разстрел! Емил Кошлуков Извади Тежката Картечница И Направи Телевизионните Кулинарни Величия На Дроб Сарма!

„ Оф, пристигна и тук тая мода, с едро накъсаната салата. Все едно ще хранят мисирки (мисирката е същото като пуйка, само че по-грозно). Щели да изчезнат витамините, в случай че я нарежели фино, по този начин било по-добре.

Първо, в тая салата витамини въобще не са се появявали, най-вече да изчезнат нитратите. Второ, това са марули, трева за преживни животни, не е хранителна добавка за дългоденствие и потентност.

Като ти трябват витамини, има аптека, ние тук желаеме мезе и келнер, не ендокринолог от Пирогов. И трето, ние тези салати ги овкусяваме, с олио и оцет. Как се разбъркват тия чаршафи в чинийката за кафе, дето сте ни ги сервирали, бе?

А, и четвърто – айде спрете се с тоя „ отлежал “ балсамов оцет към този момент, това е за десерти, не за салати. Да не приказваме, че е отлежал в гараж в Хасково най-вероятно, като виждам, в бидони, да се разтвори хубаво лимонтузуто.

Някой ден ще пристигна кметът на Модена при Фандъкова, тя ще го заведе на вечеря, той ще види тоя оцет и ще ни изключат от Европейски Съюз поради вас, бе тъпаци! “, написа Емил Кошлуков.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР