Одобрено е проектното предложение на Община Добричка за изпълнение на

...
Одобрено е проектното предложение на Община Добричка за изпълнение на
Коментари Харесай

Ремонтират читалището в село Стефан Караджа с проект по Красива България

Одобрено е плановото предложение на Община Добричка за осъществяване на строително-монтажни работи на обект „ Рехабилитация на част от постройка Народно читалище „ Асен Златаров – 1940 “, село Стефан Караджа, община Добричка “.

Общият бюджет на плана е в размер на 254256 лева с включително Данък добавена стойност, от които 119500 лева се финансират от Министерството на труда и обществената политика, а 134756 лева се съфинансират от бюджета на Община Добричка. Сградата на читалището в село Стефан Караджа се намира в центъра на селището и е строена през 1940 година

Одобреното планово предложение включва осъществяване на главен ремонт на покрива на постройката, полагане на топлоизолация и създаване на нова водоотвеждаща система на покривната структура. Ще бъде инсталиран окачен таван на част от пространствата в постройката на втория етаж, а остарялата дограма ще бъде сменена. В зрителната зала ще бъдат реновирани електрическата апаратура и подовото покритие на сцената.

Най-късно доникъде на 2023 година би трябвало да бъде определен реализатор и да започва активността по обекта.

Проект „ Красива България “ е част от програмата на Министерството на труда и обществената политика (МТСП) за понижаване на безработицата и стимулиране на заетостта в страната.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР