Одобрените вече ваксини ще бъдат ефективни и срещу мутиралия вирус

...
Одобрените вече ваксини ще бъдат ефективни и срещу мутиралия вирус
Коментари Харесай

Проф. Илко Гетов: Мит е, че на жените ще им поникнат бради

" Одобрените към този момент ваксини ще бъдат ефикасни и против мутиралия вирус по простата причина, че се употребява настройка от гени, които могат да провокират произвеждане на антитела и да предпазят индивида от разболяване ". " Мит е, че ще се промени генетичния ни код, няма мъжете да оплешивеят и на дамите няма да им поникнат бради ", съобщи проф. Илко Генов, български представител в Европейската организация по медикаментите.
Той заяви, че новият вариант се е появил през септември-октомври тази година.

" Общо описаните разновидности на ковид от началото на пандемията са 13 хиляди, само че, за благополучие не е нужно за всеки от тях да има нова ваксина, ефикасността на имунизацията е 95% ", разяснява специалистът пред bTV.

" Трябва да се създадат, несъмнено, спомагателни проследявания и да се създадат разбори ", добави проф. Гетов е увери, че в клетката не се вкарва непозната генетичен материал.

" Дългосрочното предпазване на имунизациите би трябвало да бъде при свръхниски температури, до пет дни може да се съхранява до пет дни. Но един път разтворена имунизацията, тя би трябвало да се употребява в границите на 2 часа, а тя се поставя на 5 индивида. Това би трябвало да се вземе поради, с цел да няма разхищение на това " благосъстояние ". След имунизирането пациентът би трябвало да остане под наблюдаване на здравно лице, с цел да не се появи тежка алергична реакция. Ваксинирането би трябвало да се случва в добре оборудван лекарски кабинет, от подготвен личен състав, който доста добре се е срещнал с характерностите на имунизацията ", изясни той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР