Одобрен е Генералният план за организацията на движението в Самоков,

...
Одобрен е Генералният план за организацията на движението в Самоков,
Коментари Харесай

Одобрен е Генералният план за организацията на движението в Самоков  

Одобрен е Генералният проект за организацията на придвижването в Самоков, оповестиха от локалната администрация.

Чрез него се показва цялостната организация и направления на придвижването в община Самоков. В проекта влизат всички улици в регулация на обитаемоте места, както и велоалеите. Актуализацията му цели да се набележи спецификата на всеки детайл, като се предложи най-хубавото решение за организацията на придвижване и за пътната сигурност.
 7 възпитаници от Самоков в призовите три места в състезанието за рисунка С очите си видях бедата 7 възпитаници от Самоков в призовите три места в състезанието за рисунка " С очите си видях бедата "
Седем възпитаници от Самоков се класираха в призовите три места в регионалния конкурс за детска рисунка „ С очите си видях бедата ". Нагр...

Съществен аспект от нея е слагането на т.нар „ легнали служители на реда. Неравностите по платното за придвижване, които целят понижаване на скоростта, се планува да бъдат сложени при всички учебни заведения и детски градини, чиито входове са на натоварени откъм коли улици, както и на невралгични сектори, където се развива висока скорост.

Предвижда се „ легнали служители на реда ” да се слагат на пешеходната пътека на бул. „ Искър ” против кръчма „ При Соте ”, на ул. „ Христо Ботев ” при кръстовището й с ул. „ Смирненски ”, на ул. „ Преспа ” против магазин ЦБА, две на ул. „ Отец Паисий ” - на кръстовищата с „ Македония ” и „ Иван Йончев ” – против Гимназията по туризъм, и на ул. „ Ястребец ” – против Техникума. Ограничители на скоростта – „ легнали служители на реда “ се плануват и при започване на село Доспей, пред кметството в с. Продановци и в центъра на с. Говедарци.

В актуализацията на проекта детайлно е посочено знаковото стопанство, належащо за всяка улица. Определят се и улиците с еднопосочно придвижване, като с изключение на съществуващите, се предлага да се създадат еднопосочни и улиците там, където има опция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР