одобно на останалия свят, коледните празници за кралското семейство може

...
одобно на останалия свят, коледните празници за кралското семейство може
Коментари Харесай

Уилям и Кейт няма да прекарат празниците с кралицата

одобно на останалия свят, коледните празници за кралското семейство може да не се случат в обичайните и добре познати до този миг мащаби.

На 94-годишна възраст, съпроводена от 99-годишен брачен партньор, кралица Елизабет II сигурно попада в рисковите категории на заразяване с COVID-19 и тъкмо заради тази причина тя е извънредно деликатна при изпълняването на уговорките от кралския календар.

Строгите правила на обществената изолираност може да понижат и тържествата в двореца. Семейството на принц Уилям и Кейт Мидълтън, да вземем за пример, се състои от пет члена, което значи, че може да им се наложи да стоят надалеч от кралицата.

Говори се, че те ще прекарат празниците със фамилията на Кейт, имайки поради, че последните три години са компактно до Нейно Величество.

Въпреки това, принц Едуард и фамилията му несъмнено ще прекарат празниците с Елизабет II, а останалите биха спазили традицията да участват на деня след Коледа, когато ще създадат обичайния си празничен портрет - активност, която въпреки всичко ще се случи навън.


Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР