ОДМВР – Бургас издирва данни за самоличността на лицето от

...
ОДМВР – Бургас издирва данни за самоличността на лицето от
Коментари Харесай

Издирват мъж, изтеглил кредит за 40 бона с фалшива лична карта


ОДМВР – Бургас търси данни за самоличността на лицето от фотосите, показало се на 8 май 2019-а год. с неистинска персонална карта в бургаски банков офис и получило заем в размер на 40 000 лева Това оповестиха от пресцентъра на ОДМВР - Бургас.

Два месеца по-късно мъжът, чийто персонални данни (три имена, ЕГН, дата на раждане, непрекъснат адрес) попадали в контракта за заем, получил съобщение от банката, че дължи две вноски за изтеглените пари.

Отивайки на място в банковия клон станало ясно, че показаната при започване на месец май персонална карта е неистинска (с истински данни на мъжа, само че с подправена фотография, кореспондираща с лицето, изтеглило кредита). Своевременно е осведомен отдел „ Икономическа полиция” при ОДМВР – Бургас, чиновниците от който почнали следствие по случая.

Въпреки подхванатите полицейски дейности по издирването, причинителят на действието към момента не е оголен.

ОДМВР – Бургас приканва жителите, разполагащи с информация по отношение на самоличността на мъжа от фотографията, да оповестят неотложно на тел. 056 856 707, 056 856 343 или 056 856 555. Анонимността им ще бъде обезпечена!
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР