Одит на дейността на синдиците на КТБ поискаха от парламентарната

...
Одит на дейността на синдиците на КТБ поискаха от парламентарната
Коментари Харесай

ДПС иска одит на дейността на синдиците на КТБ

Одит на активността на синдиците на КТБ желаеха от парламентарната група на Движение за права и свободи. Заедно с това депутати от Движение за права и свободи желаят чуване на синдиците на банкрутиралата банка в бюджетната парламентарна комисия, заяви Българска национална телевизия.

Предложението пристигна след желанието на ръководещите да създадат самостоятелна инспекция на банкрута на кредитната институция.

От Движение за права и свободи ще желаят да се одитира в чий ръце е масата на несъстоятелността на КТБ и по какъв начин се ръководи тя. На поисканото чуване депутатите на придвижването ще желаят информация и какви средства са събрани в резултат на импортираните от тях промени на Закона за събиране на вземанията.

" По тематиката КТБ имаше редица следствия, в това число на анкетна комисия на Народното събрание, която излезе с отчет, в това число с интернационално следствие на групата " Алекс партнерс " - една от водещите в света, прочее и двата отчета са обществени, единствено че никой не си прави труда да ги чете. " Алекс партнерс " доста ясно и изрично споделиха, че банкрутът се дължи на това, че банката е конструирана като финансова пирамида от нейния притежател Цветан Василев и вътре самата финансова пирамида беше доста ясно показана и обяснена ", съобщи Йордан Цонев от Движение за права и свободи.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР