Одион Игало ще бъде в състава на Манчестър Юнайтед за

...
Одион Игало ще бъде в състава на Манчестър Юнайтед за
Коментари Харесай

Одион Игало ще попадне в групата на Юнайтед за мача с Челси

Одион Игало ще бъде в състава на Манчестър Юнайтед за конфликта от Висшата лига с Челси идния понеделник, без значение че пропусна подготвителния лагер в Испания заради опасения, че няма да бъде позволен да се върне във Англия при стягане на ограниченията против епидемията от ковид.

30-годишният нигерийски национал се причисли към „ алените дяволи “ чартърен до края на сезона в последния ден от януарския трансферен прозорец от китайския Шанхай Шънхуа. Въпреки отсъствието на нападателя от лагера в Испания, мениджърът на Юнайтед Оле Гунар Солскяр удостовери за клубния уебсайт, че той ще бъде в групата за основния конфликт със „ сините “, който ще бъде от голямо значение в борбата за място в топ 4.

„ Да, той ще пътува с нас. Ще забележим в какво физическо положение ще бъде тази седмица и ще го подготвим за срещата. Искаме да го интегрираме допустимо най-бързо, несъмнено – той има неистово предпочитание да играе за нас “, показа норвежкият експерт.

Игало, който игра в китайската Суперлига в последните три години след прекосяването си в Чанчун Ятай от Уотфорд, бе притеглен за заместител на контузения Маркъс Рашфорд. Челси сега окупира четвъртото и последно място, даващо право на присъединяване в Шампионската лига следващата година, и е на шест точки от осмия в таблицата Юнайтед. Останалите три места в зона ШЛ наподобяват сигурни за Ливърпул, Манчестър Сити и Лестър, който има преднина от 10 точки пред четвъртия Шефилд Юнайтед и мач по-малко.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР