Oculus придобиха създателите на един от най-големите VR хитове миналата

...
Oculus придобиха създателите на един от най-големите VR хитове миналата
Коментари Харесай

Facebook придобиха Beat Games

Oculus получиха основателите на един от най-големите VR шлагери предходната година – Beat Saber, Beat Games. Това беше обявено от шефа на AR/VR звеното във Фейсбук Майк Верду.

„ Те ще станат част от Oculus Studios като без значение опериращо студио в Прага, като ще продължи да основава нови способи за хората да изживяват музиката и VR гейминга “, споделя Верду. „ Най-важното е, че това, което общността заобича в Beat Saber ще остане непроменено. Beat Games ще продължи да доставя наличие и обновления за играта за всички поддържани сега платформи, само че към този момент с още по-голяма поддръжка от Фейсбук ”.

Верду акцентира, че студиото едвам са загатнали за обществените характерности, нови режими, музика и още нови неща за Beat Saber. Той показва вяра, че ресурсите, с които разполага Фейсбук ще оказват помощ на Beat Games да разшири общността на играта, както и към музикалната ѝ библиотека и набор от характерности. Верду не не помни и да адресира страховете, подбудени от това, че едно малко сполучливо студио бива добито от огромна компания от ранга на Фейсбук.

„ Историята, която целим да потвърдим с времето е тази: без значение студио сплотява сили с мислещи по подобен метод съдружници и дружно те намират път по какъв начин да извисят виртуалната действителност до нови хоризонти “, заключава Верду.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР