очивките на 150 000 български туристи са пред провал, след

...
очивките на 150 000 български туристи са пред провал, след
Коментари Харесай

Почивките на хиляди българи в Гърция са застрашени от провал

очивките на 150 000 български туристи са пред неуспех, откакто огромният гръцки туроператор " Музенидис травъл " разгласи, че стопира краткотрайно да работи - в началото до 26 юни, а както стана известно през днешния ден - срокът е продължен до 31 юли, оповестиха от Обединение " Бъдеще за туризма " (ОБТ).

До този период основаният в Солун туроператор ще се опита да осребри част от активите си и да се разплати с кредиторите си и по едно и също време с това ще договаря с страната за финансова поддръжка.
 Гърция даде зелена светлина за унищожаване на маските навън Гърция даде зелена светлина за унищожаване на маските навън
Гръцката комисия от епидемиолози даде зелена светлина за унищожаване на носенето на маски навън, оповестява „ Keep Talking Greec...

" Всеки ден, че хотели в Гърция отхвърлят да одобряват българи с резервации, направени през " Музенидис ". За да не останат клиентите на улицата, сътрудниците са принудени да ги заплащат още веднъж на хотела. Обемите са непостижими и такова наново заплащане до края на сезона е безусловно невероятно. То ще докара до ликвидни проблеми на редица български компании ", предизвестява Павлина Илиева, ръководител на Обединение " Бъдеще за туризма ", представена в прессъобщението.

От двете работодателски организации в туризма - ОБТ и БАТА, упорстват за бързо отваряне на програмата за финансиране с 16.5 млн. лева на туристическия бранш.

Спешната помощ е от изключително значение в подтекста на протичащото се с " Музенидис ", безапелационни са от браншовите сдружения.

Експертите им обаче са обезпокоени от. Въведените с разпореждане ограничавания, като се изключи че са в нарушаване на Закона за нормативните актове, тъй като се трансформират законови разпореждания с подзаконов нормативен акт, само че и мощно лимитират достъпа на фирмите до помощта, считат от ОБТ.
 Амнести интернешънъл упреква Гърция за отбиване на бежанци Амнести интернешънъл упреква Гърция за отбиване на бежанци
Документираните случаи демонстрират, че гръцките управляващи правят по този начин наречените отблъсквания - директни депортации без разглеждане на мол...

По предварителни данни на организацията за нея ще аплайват 212 туристически компании.

Организациите упорстват за незабавни промени на постановлението. В противоположен случай още веднъж излизат на митинг под прозорците на президента във вторник, 29 юни.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР