Очите ще си издерат и косите ще си оскубят Алекс

...
Очите ще си издерат и косите ще си оскубят Алекс
Коментари Харесай

Не е за вярване: Алекс Гърдева в бесен лесбоскандал с модела Анджела Ташева!

Очите ще си издерат и косите ще си оскубят Алекс Гърдева и Анджела Ташева. Бившата " ергенка " и еротичният модел скочиха гневни една на друга в къщата на онлайн формат, в който, дружно с други девойки, разделят една къща.

Повод за абсурда бе оценката на Анджела, която от дълго време е признала, че си пада по дами, за певческите данни на Габриела Бланко - също " ергенка ", само че от сезона с Евгени Генчев. Габито се показа най-добре от другите гърли, само че получи ниска оценка от Ташева.

Тя се разпени и обиди, а Алекс Гърдева се опита да я отбрани като порица Анджела, че не е отсъдила вярно. Ташева се развилня и стартира да крещи и наскърбява Гърдева, а последната още веднъж мина в режим " психоанализа ".

Знаем, че враждата сред двете не е от през днешния ден, а още от първите им дни дружно, когато младата Анджи съобщи на висок глас, че Гърдева била като раздразнена остаряла мома, тъй като мъжете не проявявали интерес към нея.

" Че то кой я гледа тази?! Нито е хубава, нито е интелигентна. Дори е груба и мъжка в лицето. Мъжете не я поглеждат, а тя единствено се напъва и реве за внимание, но йок. Горката, по тази причина е злобна ", изстреля Ташева, а Гърдева я чу.

Оттогава насам двете не пропущат да се захапят взаимно.

Тагове: Евгени Генчев ергенка Алекс Гърдева Анджела Ташева Габриела Бланко
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР