Очите се считат за една от най-съблазнителните части на лицето,

...
Очите се считат за една от най-съблазнителните части на лицето,
Коментари Харесай

Как да засилим растежа на миглите си?

Очите се смятат за една от най-съблазнителните елементи на лицето, изключително в случай че са съпроводени от гъсти мигли, които придават мистериозен тип. Въпреки това надали има жена, която е удовлетворена от типа на миглите си.

Почти всяка жена би желала да има по-дълги и гъсти мигли, с цел да не губи време всяка заран да нанася серпантина. За мнозина даже спиралите не дават стремежи резултат, тъй като миглите им са редки и къси. През последните години се появиха голям брой процедури за удължение и покачване на мигли, само че те би трябвало да се одобряват с запас, изключително в случай че имате чувствителни очи, склонни към алергии.

Ако желаете да стимулирате растежа на миглите си и да ги извършите по-плътни, можете сами да си извършите подхранващ гел. Ето какво ще е належащо:

- чист гел от алое вера

-1 ампула витамин Е

- рициново масло

Приготвяне: Изсипете гела от алое вера, ампулата с витамини и няколко капки рициново масло в безплоден буркан. Всичко се разбърква добре и се съхранява в ледник. Измийте остарялата четка от серпантина добре и я подсушете, след което с нея нанасяйте гела върху миглите всяка вечер преди лягане. Ако имате чувствителни очи, внимавайте наличието на гела да не попадне в очите ви, а го нанесяйте единствено по горния борд на миглите. При поява на раздразнение неотложно спрете използването и се консултирайте с доктор!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР