Очите са прозорец към душата и показват много за характера

...
Очите са прозорец към душата и показват много за характера
Коментари Харесай

Очите Му Показват Какъв Е В Леглото

Очите са прозорец към душата и демонстрират доста за характера на хората. Може да схванеш какъв е твоят другар в леглото, като погледнеш какъв цвят са очите му.

Тъмнооките представителите на мощния пол са родени да покоряват и за тях най-важното е да доставят най-много наслаждение на партньорката си в леглото. Може да са спали с много дами, само че се държат с всяка една от тях като че ли тя е специфична и неповторима. Мъжете с тъмни очи отделят задоволително време на любовната игра. Те обичат да изненадват половинката си и постоянно ѝ вършат дарове. Тъмнооките мъже стават пъклен сантиментални, когато се влюбят същински.

Мъжете с кафяви очи могат да бъдат доста положителни любовници, в случай че им дадеш опция да разпрострат своя капацитет. Понякога са малко неуверени във опциите си, само че в случай че поощряваш колегата си, той ще даде най-хубавото от себе си и ти несъмнено ще останеш удовлетворена от това.

Синеоките господа обичат разнообразието и заради тази причина обичат да опитват и да … изневеряват. Ако гаджето ти има сини очи, то сексът с него сигурно ще бъде необикновен. Синеоките мъже обичат да опитват по време на секс и го вършат при всяка комфортна опция. За страдание, на множеството момчета със сини очи, нещата бързо им омръзват, като това включва и дамите, с които спи. Затова синеоките постоянно кръшкат на половинката си и сменят гаджетата си постоянно. Успееш ли обаче да му влезеш под кожата и да го укротиш, той ще ти е правилен до гроб.

Мъжете със зелени очи са най-опасни. Зеленооките крият толкоз изненади, че могат да те шокират във всеки един миг. В спалнята несъмнено няма да ви бъде скучно, само че може от време на време да желае неща от теб, които не ти се желае да правиш. Не забравяй, че по време на секс е значимо и на двамата сътрудници да им е ОК, тъй че в случай че не искаш да правиш нищо, кажи му го в прав текст и не се поддавай на операции от негова страна.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР