Очите на Димитър Рачков почти изкочиха пред пищното деколте на

...
Очите на Димитър Рачков почти изкочиха пред пищното деколте на
Коментари Харесай

Елен Колева на косъм да остане без бюстие в шоуто на Рачков

Очите на Димитър Рачков съвсем изкочиха пред обилното деколте на Елен Колева, което аха да се разкрие изцяло пред цяла България. Актрисата изтанцува буен белиденс в нищожно облекло, само че до момента в който правеше кръшни придвижване бюстието й стартира да се развързва. На брюнетката й се наложи да го държи от самото начало, с цел да остане по без нищо на сцената.

Разбира се, гледката и по този начин беше приковаваща за Димитър Рачков, Наско Месечков и Алфредо Торес, които най-после се притекоха на помощ на Елен, която по този начин и не пусна връзките на бюстието си до самото си излизане от сцената.

На комичната панорама стана очевидец и Илиана Раева, която също бе посетител в шоуто. Припомняме, че преди години точно тя бе част от журито, което оценяваше танцовите осъществявания на Елен Колева и Алфредо Торес в " Денсинг старс ". До брачната половинка на Наско Сираков седеше и Таня Балтова.

Освен Елен Колева, красива панорама за феновете сервираха още и Къци Вапцаров дружно с Момичетата на шанса, с които наелектризираше страстите преди години в емблематичното си шоу " Риск печели, риск губи "  и " Супершоу Невада ".

За първи път " Забраненото шоу на Рачков "  събра и съвсем целия екип на " Господари на ефира ". Рачков посрещна в студиото продуцента Джуди Халваджиян и първия човек в екипа на предаването – Красимира Петрова. До тях в студиото бяха водещите Мария Игнатова, Малин Кръстев, Герасим Георгиев – Геро, Ненчо Балабанов и Румен Угрински, а с видео връзка феновете видяха и обичания Васил Василев – Зуека.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР